Dag 21: We doen niet veel vandaag

We staan bijtijds op, gaan ontbijten in het hotel en vertrekken dan naar een winkelcentrum waar een Microsoft Store zou zijn. Na een kwartiertje rijden komen we daar aan, maar aan de kant waar Jack zegt dat de Store gevestigd moet zijn, zien we alleen maar autodealers. Die hebben we niet nodig, dus ik parkeer de auto aan de overkant en we lopen het winkelcentrum in.

We winkelen nog wat bij Macy’s en gaan daarna kijken wat er nog meer te vinden valt. Ik zie dat de Microsoft Store pas eind oktober geopend zal worden, dus dat gaat ‘m niet worden. We lopen nog wat rond en zien de enorme rijen staan bij de Apple Store. De nieuwe iPhone komt vandaag uit en iedereen wil ‘m als eerste hebben. Het is allemaal strak geregeld, want men mag pas naar binnen als een verkoper tijd voor je heeft. Later lezen we dat er al zo’n 9 miljoen verkocht zijn in één weekend.

Als ik zie dat ze hier winkels als Prada en Louis Vuitton hebben, hou ik het snel voor gezien. We kijken nog even snel bij het warenhuis van Dillard’s, maar besluiten dan om een andere, wel geopende, Microsoft Store te zoeken.
Die vinden we in de Florida Mall en het is hier beduidend drukker dan in de veel duurdere Millenium Mall. Hier vinden we dan ook geen Prada of Louis Vuitton. Wel zien we ook hier grote drukte bij de Apple Store, alhoewel er niet van die rijen staan als bij de andere Store.

Naast de Apple Store vinden we de Microsoft Store. We hebben allebei een Surface en hier zijn veel meer accessoires te koop dan in Nederland. We kopen allebei een standaard (die we ook voor de e-reader kunnen gebruiken), waarmee de Surface in een iets betere hoek gezet kan worden. Dat is makkelijker voor in het vliegtuig. Daarna kopen we nog wat M&M’s van donkere chocolade in de M&M Store en dan hebben we het wel weer gehad. We hebben trek en gaan op zoek naar iets te eten, maar vinden alles in het Foodcourt teveel of te vet.

We hebben wel zin in sushi voor de lunch en gaan die halen bij Whole Foods. Hier kun je alles kopen op het gebied van natuurvoeding. Ook kun je hier je eigen salade samenstellen, je Indische of Japanse maaltijd en hebben ze een enorme keuze aan broodjes die je kunt laten beleggen. En ze verkopen natuurlijk sushi. We kiezen wat uit en gaan dat in het café opeten. Daar besluiten we dat we de sushi zo lekker vinden, dat we ook voor vanavond gaan halen. Het grote voordeel daarvan is, dat we niet meer weg hoeven om te eten, dus we hebben ook meer tijd om bij het zwembad te gaan hangen. We gaan dus nog een keer de winkel in, kopen verschillende soorten sushi en een lekker toetje, pakken de soja saus en de eetstokjes en lopen door naar de kassa.

In de auto vallen we zowat flauw vanwege de hitte! Het is dus een goed moment om richting het zwembad te gaan. We rijden terug naar het hotel, halen de rest van de spullen uit de auto en gaan naar de kamer. Dumpen daar de zooi en lopen meteen door naar het zwembad. We zwemmen wat, lezen wat, Monique gaat de Mars van de Peabody eenden nog een keer filmen en na een paar uur gaan we terug naar de kamer. We ruimen op, pakken de koffers voor zover mogelijk al vast in en eten de overheerlijke sushi op. Dan relaxen we nog een paar uur en gaan ons opmaken voor de lange rit terug naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.