Dag 02: Een rustig dagje in Scottsdale

Zo laat als we vannacht gingen slapen, zo vroeg ben ik weer wakker. Maar ik ben nog veel te moe om op de klok te kijken. Rond 6 uur vraagt Monique of ik wakker ben en ik kan volmondig met ja antwoorden. Gelukkig val ik na een tijdje toch weer in slaap, maar om half 9 vind ik het mooi geweest. Op mijn gemak doe ik mijn ding en terwijl Monique gaat skypen met het thuisfront, ga ik koffie halen bij het winkeltje.
Als ik weer terug kom, skype ik gezellig mee.

Zodra we klaar zijn, gaan we ontbijten en voordat we het weten, zijn we klaar om de dag te beginnen. Als eerste gaan we naar de Walmart, waar een cooler klaar staat om opgehaald te worden. Twee weken geleden heeft Monique via de website een cooler besteld. Iets wat vorige jaren niet lukte, omdat we geen Amerikaans adres hebben. Nu is de mogelijkheid er wel en daar hebben we meteen gebruik van gemaakt.

Bij de klantenservice duurt het eeuwen voordat iemand komt om onze bestelling uit het magazijn te halen. We denken dat we snel verder kunnen als we dat ding eindelijk hebben, maar helaas. Wat de dame ook doet, het systeem blijft aangeven dat het ordernummer niet bekend is. Hulptroepen worden er bij geroepen en dan blijkt dat de dame een foutje heeft gemaakt.

Monique brengt de cooler naar de auto en zodra zij terug is, gaan we water en Pepsi halen. We kopen nog wat andere spullen die we nodig hebben en vallen zowat flauw van de schrik als we gaan afrekenen! Maar ja, we hebben het wel nodig.
Daarna gaan we nog op weg naar de REI, de outdoor winkel in Phoenix, maar het kan ons niet zo bekoren. Allebei hebben we last van de jetlag, dus al snel besluiten we om terug te gaan naar het hotel om wat te relaxen. Zo gezegd, zo gedaan. Na een uurtje besluiten we om lekker naar het zwembad te gaan. We zoeken 2 ligstoelen die op een rustig stukje en in de schaduw staan en poedelen wat in het water. We drinken en eten wat en poedelen weer wat in het water.

Als we terug zijn op de kamer, maken we een reservering bij de bistro hierin het hotel. We eten weer erg lekker en ik drink mijn duurste glas wijn ooit, maar besluiten ook nu om het vooral niet te laat te maken.

3 reacties op Dag 02: Een rustig dagje in Scottsdale

  1. Monique zegt:

    Voor alle whizzkids onder ons: de plaatjes staan verborgen in de zwarte balk bovenaan de pagina , vervolgens op de dag klikken en doorklikken op de foto..

  2. monique (oogje) zegt:

    Volgens mij zijn er veel Moniques hier in het spel …. Dit even als zij-opmerking. Dank voor tip wat foto’s betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.