Dag 21: Op weg naar huis

Gisteravond zei ik tegen Monique dat we vanmorgen nog wel tijd hadden om te ontbijten. Gelukkig check ik vanmorgen nog onze vluchtgegevens en schrik als ik zie dat we rond half 9 op het vliegveld moeten zijn. We zijn vroeg op, dus dat gaan we makkelijk redden, maar dat ontbijt kunnen we vergeten.

Wel halen we op weg naar de auto nog een bak koffie, leveren de sleutel in via de express checkout en gaan met bagage en al naar de auto. We gooien de bagage achterin, stellen Jack in op het vliegveld en gaan op weg.
Binnen de kortste keren rijden we de parkeergarage van Hertz in. We worden naar een rij gewezen en terwijl de dame de auto controleert en de kilometerstand controleert, halen wij de bagage uit de auto.

Ik krijg het bonnetje overhandigd en we lopen richting de bussen die ons naar de terminal zal brengen. De bus staat al klaar en in no time staan we op het vliegveld. We hebben via de telefoons al ingecheckt, dus het enige dat we moeten doen, is de boardingpassen uitprinten. Ook dat gaat snel en we sluiten aan in de rij om de koffers af te geven. Dat duurt even, want er staat al een flinke rij.

Als we de koffers kwijt zijn, lopen we door naar de douane. Dat gaat snel en we sluiten aan in de rij voor de controle. Gek genoeg hoeven we hier de tablets niet uit de tas te halen, maar de schoenen moeten wel uit. Dan kunnen we eindelijk relaxen. We zijn ruim op tijd voor de vlucht en zoeken als eerste een plek waar we kunnen ontbijten.

Dan is het tijd om te boarden en we lopen naar de gate. Vanaf Las Vegas vliegen we naar Seattle en we hopen daar lekker te kunnen eten voor onze vlucht naar Nederland. We vertrekken netjes op tijd en na zo’n 2,5 uur vliegen zetten we voet aan de grond in Seattle.

Daar gaan we eerst wat aan de wandel. Even de benen strekken en kijken of er wat leuke restaurants zijn. Dat valt tegen. Het zijn voornamelijk visrestaurants die we hier vinden en daar hebben we nu net geen trek in. We moeten toch wat eten meenemen voor tijdens de vlucht, dus nemen we uiteindelijk maar wat vaag uitziende sandwiches en de onvermijdelijke fles water mee.

Eindelijk kunnen we boarden en ook nu vertrekken we op tijd. We hebben ook voor deze vlucht economy plus geboekt, dus we zitten ruim. Dat scheelt een stuk, op de een of andere manier zit je toch meer ontspannen.
Tijdens de vlucht lezen we wat, kijken tv, luisteren muziek en zien het in de verte langzaamaan weer licht worden.

De laatste 2 uur zijn het zwaarst. We weten inmiddels niet meer hoe we moeten zitten en we zijn wel toe aan wat beweging. Dan komt eindelijk Schiphol in zicht en landden we in een somber, maar droog Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.