Dag 22: Onverwacht super mooi weer

Al een aantal dagen wordt voor vandaag regen voorspeld. Als ik op sta, zie ik dat het inderdaad regent. Ik laat mijn hardlooprondje maar zitten.
Net als ik mijn koffie op heb, komt Monique naar beneden. We lezen wat op internet en gaan rond half 10 op weg voor ontbijt.

Vandaag gaan we eten bij Butters Pancakes en Cafe, alleen duurt het even voor we het vinden. Het adres dat ik heb opgeschreven, klopt niet meer. Gelukkig biedt de website duidelijkheid en we stellen Jack in op het nieuwe adres.

Als we daar aankomen, verbazen we ons over de drukte. Ook vragen we ons af (niet voor het eerst) of al die kinderen niet naar school hoeven. Misschien krijgen ze thuis onderwijs, maar het blijft ons wel verbazen.

We genieten weer en dit keer voor het laatst van de French toast (Monique) en de blueberry pancakes (ik), maar we zijn het erover eens. Elmer’s in Palm Springs is beter, maar deze tent staat op een goede tweede plaats.

Dan beraden we ons op wat te doen. Zo nu en dan vallen wat druppels, dus aan het zwembad hangen is een no no voor vandaag. We besluiten om dan maar naar de Fashion Square Mall te gaan. Dit is een gigantisch winkelcentrum waar Louis Vuitton naast de H&M en Zara zit. Echt, het is heel vreemd om die tegenstelling te zien. In de ene etalage staan spullen waarvan je weet dat ze minstens honderden dollars kosten en daarnaast zie je kleding hangen voor 15 dollar.

We kopen nog een paar kleine dingetjes en zijn er dan wel klaar mee. Het is tijd voor lunch. We rijden de parkeergarage uit en zien dan ineens dat de zon schijnt. Hmm… dat biedt nog mogelijkheden voor het zwembad.
Eerst rijden we naar Panera Bread voor de lunch. Hier eten we een lekker broodje en drinken we wat.

Dan sjeezen we snel terug naar het hotel. We kleden ons om en gaan nog een duik nemen in het zwembad. Daarna genieten we nog lekker tot de zon zo goed als weg is.

IMG-20181012-WA0000

Bij terugkomst op de kamer, besluit ik om mijn koffer alvast in te pakken. Dan hoef ik dat straks niet meer te doen. Ik ruim zoveel als mogelijk op en gooi ook zoveel als mogelijk weg. Dan is het ondertussen alweer tijd om een hapje te gaan eten.

Monique heeft een restaurant uitgekozen, dus we gaan op weg. Jack staat weer ingesteld en we hoeven maar iets meer dan 2 mijl te rijden. Dan zien we ineens een ander restaurant c.q. bar waar we ook wel willen eten. Dit restaurant zijn we eerder voorbij gelopen toen we bij de Italiaan 2 deuren verder gingen eten.

Na snel beraad willen we toch hier een hapje eten. Dan hoeven we niet meer in Downtown Scottsdale te zijn, waar het stervensdruk zal zijn op vrijdagavond. Ik ga dus vol in de remmen en maak een U-turn.

We hebben een gezellige serveerster die ons vertelt dat we wel precies de goede week hebben gekozen om naar Scottsdale te komen. Het is deze week niet zo vreselijk warm geweest. Toch vinden wij het nog steeds warmer aanvoelen, dan de temperatuur op de telefoon aangeeft.

Ons maaltje en de drankjes smaken prima. We zijn het erover eens dat Observation Point in Zion National Park toch wel het hoogtepunt, en voor Monique ook het dieptepunt, was. Mijn dieptepunt was Las Vegas. Een bezoek aan Vegas heb ik altijd leuk gevonden, maar de drukte en de keiharde muziek overal, werkte op mijn zenuwen.

Een ander hoogtepunt was zeker Alcatraz Island. Heel boeiend om de geschiedenis van deze gevangenis te leren. Ondanks dat ik het gevoel heb dat we niet alles uit San Francisco hebben gehaald, hebben we het daar wel naar ons zin gehad. We zijn er natuurlijk al eerder geweest, dus veel hoogtepunten daar hebben we al bezocht.

Terug bij het hotel halen we de laatste spullen uit de auto en gaat Monique aan het inpakken. Altijd weer een dingetje om alles er weer in te krijgen.
Daarna is het nog wat relaxen en niets doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.