Dag 02: De eerste rijdag

Om 6 uur vraagt Monique of ik wakker ben. En ja, dat ben ik voor de zoveelste keer. Monique neemt het op zich om een kop koffie te zetten en alhoewel het drankje zwart is, smaakt het niet helemaal zoals koffie hoort te zijn. Ik proef een heel klein beetje koffie en daar moet ik het voorlopig maar mee doen. Terwijl we koffie drinken, stoppen we de Amerikaanse simkaarten in de telefoons. Zo kunnen we makkelijk bellen als nodig en kunnen we online wanneer we willen.

We doen ons ding en gaan rond half 8 op weg naar de Walmart waar we de cooler op kunnen halen. We doen hier meteen de eerste boodschappen, zodat we na het ontbijt snel Phoenix kunnen verlaten.
Het boodschappen doen verloopt soepeltjes en voordat we het weten, kunnen we naar de pick up om de cooler te halen. En wat een ingenieus systeem hebben ze hiervoor. Monique scant de streepjescode en er verschijnt direct een bericht dat de bestelling eraan komt. Twee minuten later wordt de cooler voor ons uit de doos gehaald en kunnen we weg.

Tijd voor ontbijt en dat doen we bij Butters Pancake & Café. Deze tent hebben we vorig jaar ontdekt. Hier hebben ze wat mij betreft de lekkerste blueberry pancakes ooit! Zo lekker luchtig, heerlijk! Monique neemt de French toast en zo te zien zijn die ook lekker. Als we alles op hebben, rekenen we af en gaan dan snel op weg naar Farmington. We zijn al later dan de bedoeling was.

Met behulp van Jack zitten we al snel op de route naar Farmington, maar zoals altijd gaat dat niet op de manier die wij willen. De 101 loop die we moeten hebben, is volledig afgesloten en het duurt even voor we de alternatieve route hebben gevonden. Jack pikt die niet op, maar gelukkig hebben we ook nog Google maps. Weliswaar heb ik daar bijna een trauma aan over gehouden na onze laatste vakantie op Griekenland, nu stuurt ie ons de goede kant op.

Helaas betekent de alternatieve route ook dat we zeker een stuk later aan zullen komen, maar het is zoals het is.

IMG_0284_edited

IMG_0283_edited

De rit verloopt verder voorspoedig. We rijden een mooie route en zien langzamerhand de omgeving veranderen. De auto rijdt zo lekker dat we al bijna 4 uur rijden, voordat we voor de eerste keer stoppen. Daarna maken we nog een tussenstop bij de Safeway en rijden dan in een stuk door naar Farmington. Dit is ook meteen het meest saaie stuk ooit.

Als we bij het hotel komen en zijn ingecheckt besluiten we om niet meer naar een restaurant te gaan. Online zoek ik een pizzeria op loopafstand en bestel een pizza. Die zal met 15 minuten klaar zijn. Niet wetende waar die pizzeria exact zit, gaan we meteen de deur uit. Ik zet Google maps aan en zie dat het maar 3 minuten lopen is.
Gelukkig duurt het zeker geen 15 minuten, want we lopen al snel met een pizza in de hand de deur weer uit.

Op de kamer peuzelen we de pizza op en dan gaat Monique met de paar foto’s van vandaag aan de slag en ik begin met het blog van gisteren. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, werkt de tablet niet mee en gefrustreerd gooi ik het blog van gisteren op de site zonder foto’s. Morgen kijk ik wel verder. Nu wil ik eerst slapen!

2 reacties op Dag 02: De eerste rijdag

  1. pa zegt:

    hoi meiden ik heb het blog gevonden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.