Dag 21: Tijd om te relaxen

In de laatste dagen doen we niet heel veel meer. We plannen altijd een paar dagen in een  resort en hopen op goed weer. Dat lukt dit jaar goed.
De temperatuur in Phoenix/Scottsdale ligt een paar graden hoger dan in Tucson, het is zo rond de 35 graden, dus we gaan zeker geen inspannende dingen meer doen.

Wat we wel doen, is lekker rustig aan doen. Als we klaar zijn, gaan we op zoek naar ontbijt. Dat vinden we op een kippe end van ons resort, want daar zit een First Watch. Het is weer heerlijk.

Als we alles op hebben, gaan we wat winkelen, maar behalve een sporttrui kopen we niet zo veel. Daarna gaan we nog naar de Fashion Square Mall, het belachelijk grote winkelcentrum waar de Gucci naast de H&M zit (3 keer raden waar wij winkelen!) en gaan op zoek naar de Gap. Daar zoekt Monique nog naar een jeans, maar ze kan ‘m niet vinden.
Oh well, dan maar niet.

Voor de lunch besluiten we om wat sushi te halen en dat bij het hotel op te peuzelen. Dan kunnen we daarna meteen het zwembad induiken.

Terug bij het resort eten we en dan gaan we relaxen bij en in het zwembad. Een paar uur later vinden we het tijd worden voor een drankje en lopen we terug naar onze ‘kamer’. We bedenken dan ook dat we eigenlijk geen zin meer hebben om nog op pad te gaan en bestellen heel decadent een pizza die bij de deur wordt afgeleverd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.