Dag 25: Winkelen en de Pumpkin Patch

Als ik wakker word, voel ik me weer helemaal fit, gelukkig! Geen idee wat het is geweest. Zuster Monique zegt dat de koude coldbrew niet goed is gevallen en dat zal wel kloppen. Hoe dan ook, voor mij vandaag even geen coldbrew.
We staan bijtijds op, want taditiegetrouw willen we gaan ontbijten. Dat doen we bij Elmer’s, waar het een topdrukte is.

De wachttijd zal ongeveer 20 minuten zijn. We zitten op een bankje in de brandende zon en ik hoop dat we een tafel binnen krijgen. Monique zegt dat we de tafel krijgen die als eerste vrij komt, maar sommigen staan vol in de zon. Dat gaan we niet trekken.

Gelukkig krijgen we na 20 minuten wachten een tafel binnen. Lekker in de koelte. We bestellen allebei een mimosa (het is tenslotte vakantie) en als we die hebben gehad, bestellen we wat te eten.
Zoals de vorige keren smaakt het weer prima en kunnen we even vooruit.

We hebben afgesproken om nog maar een keer te gaan winkelen. We rijden naar de outlets hier, maar daar zien we in eerste instantie alleen maar winkels zoals Prada, Gucci, Versace en nog wat andere hele dure zaken. Daar gaan we sowieso niet kopen. Bij deze winkels staan de mensen ook in de rij om naar binnen te mogen.

Na wat rond te hebben gelopen, zie ik een Asics store en die is meer van mijn gading. Hier scoor ik wat nieuwe sportshirtjes. Ik kijk nog verlekkerd naar wat leggings, maar dat zijn niet degenen die ik zoek. Ik zoek voornamelijk winterleggings om in te hardlopen. We lopen terug naar de auto en rijden naar het andere deel van de outlet.
Daar zien we een Under Armour winkel en daar hoop ik nu wel een keer te slagen. Dat lukt ook. Waarschijnlijk in verband met Columbus Day hebben ze een aanbieding, 2 stuks voor de prijs van 1. Kijk, daar word ik nu blij van. Ik neem dus meteen 2 leggings mee en hoop later deze week nog wat meer te scoren.

Hierna willen we een Pumpkin Patch opzoeken. In de afgelopen weken hebben we er al verschillende gezien, maar we hebben nog geen tijd gehad om er een te bezoeken. Ik weet het, het is typisch iets voor kleine kinderen, maar we willen het wel eens zien.
In Palm Springs is er geen een, maar een halfuurtje verderop is er wel een. Daar rijden we naar toe. Jammer genoeg duurt het iets langer voor we er zijn, want het is weer eens langzaamrijden en stilstaand verkeer. Het lijkt LA wel!

Eindelijk komen we aan bij de Pumpkin Patch. Het is letterlijk een pompoenenmarkt waar ook wat herfst en halloween spullen worden verkocht. Daarnaast lopen er wat dieren rond: geiten, paarden, kippen, lama’s en er moeten ezels rondlopen. Die laatsten zien we jammer genoeg niet.
Het blijkt dat je hier ook al je kerstboom kunt reserveren. Tja, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn!
Er is ook een speeltuintje met wat springkussen en ander speeltoestellen, een hooibalen doolhof en er gaat blijkbaar een bandje spelen. Maar daar blijven we niet op wachten.
Leuk om een keer gezien te hebben, maar niet de moeite waard om er nog een keer naar toe te gaan, tenzij je kinderen hebt, denk ik.

We stappen weer in de auto, maken een pitstop bij de supermarkt om alvast wat boodschappen voor morgen te halen en springen dan weer in de auto om terug te gaan naar het hotel.
Daar aangekomen drinken we wat en gaan dan naar het zwembad. Zo! Dat heeft geen verwarming nodig! Het water is gewoon warm. Als we er uit gaan, lijkt het gewoon koel buiten, terwijl het notabene nog dik in de 30 graden is.
We poedelen een tijdje en hebben het over nieuwe plannen voor volgend jaar. Tja, zo erg zijn we!

Als we genoeg gepoedeld hebben, gaan we voor onze hotelkamer zitten. Hier staan lekkere relaxbanken en stoelen. Dat hebben ze goed gedaan, maar daarom wilden we hier ook weer terugkomen.
Voor de verandering bestellen we weer wat te eten en laten dat bezorgen. Helaas worden we wel lekgestoken door de muggen, dus lang blijven we niet meer buiten zitten.

2 reacties op Dag 25: Winkelen en de Pumpkin Patch

  1. Pa zegt:

    Hoi meiden, fijn dat je weer opgeknapt bent Sandra en houden zo!! En genieten julie nog van de laatste dagen tot zondag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.