Dag 28: Scottsdale, dag 1: Time for some R&R

Om kwart voor 7 word ik wakker. Gelukkig heb ik geen last gehad van mijn pols vannacht, maar nu is het wel weer tijd voor een dosis aan ibuprofin. Ik besluit om maar meteen op te staan en naar beneden te gaan. Naar beneden, ja. We zitten hier in een resort waar we een enorme ruimte hebben. Een woonkamer en een slaapkamer op de 1e verdieping, 2 badkamers. Heerlijk! Precies wat we nodig hebben na een paar weken op elkaars lip.

Beneden zet ik de tv aan voor achtergrond geluid. Daarna start ik mijn laptop op. Ik heb nog 2 verslagen te schrijven van de afgelopen dagen. Sowieso loop ik 3 dagen achter op het plaatsen van het blog. De internet verbinding heeft het vaak te wensen over gelaten in de afgelopen weken.

Ik schrijf de blogs en als ik bijna klaar ben, komt Monique in het land der levenden. Tijd voor koffie. De eerste bak mislukt grandioos, de tweede is matig te drinken, maar we doen het er maar mee.
We zijn vanmorgen ontzettend lui en doen super rustig aan. Pas rond 12 uur zijn we eindelijk zover dat we op pad kunnen.
Als eerste gaan we lunchen bij De Babel, een restaurant met gerechten gebaseerd op het midden oosten. We zien dat de eigenaar helemaal blij wordt als er klanten binnen komen, die duidelijk vaker zijn geweest.
Ik neem een sandwich en dat is toch wel een van de beste broodjes die ik ooit heb gegeten! Het stijgt nog net niet boven de clubsandwich uit van de Heeren van Maarssen, die blijft nog altijd op nummer 1 staan.

Daarna gaan we naar het Fashion Square Mall in Scottsdale. Dit is de mall waar tot onze hilariteit de H&M naast de Dior winkel zit. Bij Cartier staan alle verkopers in de deuropening totdat er een klant binnenkomt. Wij lopen er hard voorbij.
We kijken hier en daar, maar zien niet echt iets wat we persé willen hebben. Wel koop ik een nieuwe tas die ik in Las Vegas al op het oog had. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Beter, in Nederland is dit merk (nog) niet bekend.

Als we het winkelcentrum hebben gehad, gaan we nog even water en koffie halen. Beiden hebben we niet meer. Hier zien we ook de net gemaakte sushi liggen. De keuze om vanavond sushi te eten, is dus al snel gemaakt. Daarna probeer ik te tanken, maar het apparaat lust mijn bankpas niet. Ik heb geen zin om naar binnen te lopen, dus dan gaan we maar naar een tankstation die mijn pas wel lust.
Na het tanken maken we nog een pitstop bij de Starbucks voor een cold brew. Daarna rijden we nog een halve mijl door naar het hotel.

We zetten de sushi koel, drinken de cold brew en gaan dan op pad naar een van de zwembaden. Daar is helemaal niemand meer. De zon is ook weg, maar de temperatuur blijkt nog lang lekker. We poedelen wat in de hottub en gaan daarna het zwembad in. Verwarmd natuurlijk.

Na een tijdje komen ook hier de muggen tot leven en besluiten we terug te gaan naar de kamer. Tijd om te relaxen en te bedenken wat we morgen gaan doen.

2 reacties op Dag 28: Scottsdale, dag 1: Time for some R&R

  1. pa zegt:

    hehe, eindelijk een vakantie gevoel…………?!

  2. pa zegt:

    wat een prachtig appartement meiden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.