Dag 30: Scottsdale, dag 3

Om kwart over 7 staat Monique al op. Ik blijf nog even liggen, want ik heb niet zo lekker geslapen. We hadden afgesproken om vroeg te gaan eten, maar dat wordt dus iets later. Want als ik op sta, duurt het vervolgens nog even voordat we klaar zijn. Er moet namelijk eerst koffie worden gedronken.

Het ontbijtrestaurant waar we willen eten, First Watch, zit op ongeveer een mijl van het resort. Dat hadden we dus kunnen lopen, als we inderdaad zo vroeg waren geweest als het plan was. Nu is het al te warm.
Bij First Watch vragen we een tafel op het terras buiten. Dit is wat mij betreft een van de betere ontbijt restaurants.

We eten weer lekker en doen rustig aan. Op een gegeven moment krijg ik het bericht dat we kunnen inchecken. We proberen dat via de app te doen, maar ik krijg een foutmelding. Blijkbaar is er iets met de app aan de hand.
Na het ontbijt gaan we dan ook eerst terug naar het resort om via de laptop alsnog in te checken. We willen dit gewoon maar geregeld hebben. Via de website lukt het wel en in no time zijn we ingecheckt.

Dan is het tijd om naar Goodwill te rijden. We zijn gisteren vergeten om de cooler weg te brengen. Ook hebben we wat kleding die om verschillende redenen niet meer mee terug gaan en die nemen we ook maar meteen mee.
Het is ongelooflijk hoeveel Goodwill zaken hier in de omgeving zitten. Wij gaan naar degene die op de route naar de REI ligt. We hebben namelijk nog een bon voor 20 dollar korting.

Bij de Goodwill zien we bij binnenkomst al meteen een grote container staan. Voor de vorm gaat Monique nog even vragen, maar we kunnen gewoon alles inleveren. Dat voelt toch beter dan het achter te laten in de hotelkamer. De spullen zijn nog gewoon goed, dus hopelijk krijgt het een tweede kans.

Hierna gaan we op weg naar de REI. Als we naar binnen willen lopen, worden we aangesproken door een dame die voor een dierenorganisatie donateurs binnen haalt. Ze vraagt of we dierenliefhebbers zijn (ja, dat zijn we), maar ik vertel meteen dat we uit Europa komen. Ze vertelt dat ze oorspronkelijk uit Polen komt. Ze is er wel geboren, maar als vrij snel naar Amerika geëmigreerd. Ze spreekt geen Pools en is ook nooit meer terug geweest.

Bij de REI koop Monique nog een paar nieuwe handschoenen (het is hier vandaag weer zo’n 35 graden!) en ik koop nog een lampje voor het hardlopen in het donker. Deze kan ik via usb opladen. Helaas is degene waar ik naar op zoek was, niet meer op voorraad.

Naast de REI ligt de Target. Daar lopen we nog even naar binnen, maar behalve een cold brew (de Starbucks zit hier ook) kopen we niets meer.
We vinden het tijd om terug te gaan.

Als we weer bij het resort zijn, zien we dat er in ‘ons straatje’ volop voorbereidingen zijn voor een bruiloft. Die zal later vandaag wel plaatsvinden. In de kamer (dat dus meer op een woning lijkt) relaxen we wat en gaan dan naar het zwembad. Ook hier zijn een aantal dames die dit weekend hier zijn voor een bruiloft, maar dat is een andere dan die wij zagen.

We relaxen nog wat meer, totdat we zo ongeveer wegbranden door de zon. Het is zo warm, dat de badkleding na zwemmen binnen de kortste keren weer droog is.
Eigenlijk mag je hier geen eten en drinken van jezelf meenemen, maar moet je dat bestellen bij de bar die bij het grote zwembad zit. Daar hebben we geen zin in, dus uiteindelijk ga ik wat blikjes cola en wat te snacken halen.

Rond een uur of 5 besluiten we om terug naar de kamer te gaan. Vanmorgen zagen we dat naast First Watch een ijssalon is geopend. Daar willen we nog wel een ijsje halen.
We rijden er naar toe en zien dat er een heel kinderprogramma buiten is. Kleine kinderen zitten ademloos naar de 2 prinsessen uit Frozen te kijken. Het is schattig om te zien.
Wij bestellen 2 ijsjes en peuzelen die buiten in de warmte op.

Als we terugkomen op de kamer, gaan we als eerste een taxi bestellen die ons moet oppikken vanaf Schiphol. Zodra dat is geregel, gaan we de koffers maar eens inpakken. Ik weet niet wat het is deze vakantie, maar die koffers zijn nog nooit zo’n puinhoop geweest. We zijn continu van alles kwijt geweest.

Gelukkig past alles weer. Nu is het wachten op het eten, terwijl we genieten van een drankje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.