Dag 05: Back on the road again

Vanmorgen slapen we lekker uit en pakken we op ons gemak alles weer in. We moeten wel rustig aan doen, want Monique loopt krom van de spierpijn! Jaja, had ik het gisteren zwaar, vandaag is het de beurt aan Monique.
Speciaal voor haar haal ik de auto op om ‘m iets dichterbij te parkeren, zodat ze niet zo ver hoeft te strompelen.

Vandaag staat eigenlijk alleen de rit naar Page op het programma, maar voordat we echt op pad gaan, halen we eerst nog even apple pie bij Jacob Lake. Jacob Lake ligt op zo’n 23 mile van de Grand Canyon en is de laatste stop voor het park of de eerste stop als je het park uitkomt vanaf de North Rim. Het is een dorp van niets, het heeft een hotelletje, een campground, een restaurant, een souvenirwinkel en een benzine station. Maar je kan er erg goed eten en ze hebben overheerlijke apple pie!

De rit gaat verder voorspoedig. We rijden naar Page via de scenic route 89A en aan deze route ligt ook Lees Ferry, een niet zo groot natuurgebied waar nog een kijkje gaan nemen. Hierna rijden we in een stuk door naar Page.

Daar aangekomen relaxen we even op de hotelkamer, maar niet veel later rijden we naar Horseshoe Bend Overlook. Ook hier kijken we bij de parkeerplaats weer tegen een zanderige heuvel aan! Maar om iets te kunnen zien, moeten we toch echt naar boven, dus al puffend in de hitte lopen we weer omhoog.

Het uitzicht, de overlook, is onbeschrijflijk mooi! Er zijn gewoon geen woorden voor en we gaan ook geen poging wagen om het te proberen te beschrijven. Dit moet je zelf een keer zien. Want helaas heeft Monique nog geen groothoeklens en kunnen we het ook niet goed op de foto krijgen.

Na hier een poosje te hebben gezeten en rond te hebben gelopen, is het tijd voor een drankje. We gaan naar de supermarkt om iets lekkers te halen. Na alle ontberingen van de afgelopen dagen vinden we dat we dat wel verdiend hebben!

Proost!

Geplaatst door Sandrah op 9/13/2007 06:35:00 AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.