Dag 06: Antelope Canyon Tour

Vanmorgen doen we lekker rustig aan. Tot grote ergernis van housekeeping, want zij willen heel graag naar binnen, maar wij weigeren op te hoepelen! Tot 3x toe stonden ze aan de deur te rammelen, maar helaas, de deadbolt zat er op.

Rond 09.00 uur vertrekken we toch maar. Het ontbijt in het hotel hebben we gemist, dus we gaan naar Denny’s. Hier zijn we nog nooit geweest, maar vanaf nu is het onze nieuwe stek! Overheerlijk ontbijt met van alles en natuurlijk veel te veel. Maar zo vaak doen we dit niet, dus het mag best een keer.

We zijn vlakbij de Glen Canyon Dam en voordat we op pad gaan, gaan we daar nog snel een kijkje nemen. Dit ziet er echter zo spectaculair uit, dat we terplekke een tour bespreken voor morgen.
Dan rijden we naar het kantoor van Antelope Canyon tours waar we ons moeten melden. De naam zegt het al, zij organiseren tours naar Antelope Canyon, één van de slotcanyons hier in de omgeving. Als iedereen is ingeschreven worden we in een jeep geladen en vervolgens in 20 minuten naar de canyon gebracht.

Gelijk bij binnenkomst vallen de monden open. En ook hier zijn geen woorden voor om te beschrijven wat we zien. Dus maken we maar veel foto’s, veel foto’s…

Om alle nieuwe indrukken te laten bezinken, rijden we nog een stuk richting Lake Powell, maar na Antelope Canyon kan dat niet meer echt bekoren. We besluiten om terug te gaan naar het hotel en te gaan relaxen bij het bij het zwembad.

Geplaatst door Sandrah op 9/14/2007 05:23:00 AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.