Dag 17: Op weg naar Venice Beach

En wat doen we altijd in het Monte Carlo? Dan gaan we ontbijten, want ze hebben een ontbijtbuffet om van te smullen! Dat doen we dan ook goed, want de rest van de dag hadden we geen honger meer….

Na het ontbijt gaan we op weg naar Los Angeles. Natuurlijk is het weer erg druk op de weg, maar daar doen we niets aan. Bij Primm gaan we er nog even af, want ook hier is een shopping outlet!
Na een uurtje of iets rijden we weer verder. Vanaf het moment dat we de weg op gaan, is het druk. Ongelooflijk, alsof we dicht bij een grote stad zitten en dat is nog helemaal niet zo. Dat belooft wat voor LA…

In 2001 moesten we in California ineens stoppen voor het Bureau of Agriculture die vroegen of we fruit en/of groenten bij ons hadden. Nu krijgen we weer zo’n roadblock. Uiteraard hebben wij ook nu weer niets bij ons. Maar de agent wil alleen weten waar we vandaan komen! Die vraag verwacht ik niet, dus vergeet ik spontaan dat we uit Las Vegas komen!

In LA is het zo ongeveer nog drukker op de weg. Niet normaal, wij zouden gek worden als we dit iedere dag moeten meemaken! Maar een goede navigator en een goede routebeschrijving van het hotel helpt, want we zitten direct goed. Ons hotel ligt in Venice Beach en we zitten hier echt op een kippeloop van het strand af. We gaan natuurlijk meteen naar het strand en lopen daar wat rond.

Dan rijden we naar Santa Monica om naar de 3rd Street Promenade te gaan. Hier zijn we in 2001 ook geweest, toen we in Santa Monica overnachten. Deze promenade is autovrij en erg gezellig. Er zitten allerlei winkeltjes, restaurants met terrasjes.

Geplaatst door Sandrah op 9/27/2007 03:39:00 AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.