Dag 19: Terug in Phoenix

Vandaag hebben we in de auto gezeten… en wel 8 uur lang. Het heeft alleen al 2,5 uur geduurd eer we LA uit waren! En daarna moesten we nog het hele eind terug naar Phoenix. Nou ja, moesten… Dat wilden we natuurlijk zelf. We willen morgen een rustig dagje voordat we aan de vluchten naar Nederland gaan beginnen en dan heb ik echt geen zin om nog uren achter het stuur te zitten.

De rit duurt maar en duurt maar. Net buiten LA gooien we de tank nog een keer vol en vandaar hebben we een mooi uitzicht op de stad. En de smerige smog die daar boven hangt en die zorgt voor adembenemende zonsondergangen!
We stoppen onderweg nog een paar keer om de beentjes te strekken, een kop koffie te halen, te lunchen en om nog maar weer een keer te tanken.
Langzaamaan zien we de temperatuur weer stijgen richting de 100 graden Fahrenheid… Maar dat maakt ons niet uit, tenslotte zitten wij lekker in de auto met airco, totdat… er een bord langs de weg staat dat we, om oververhitting van de motor te voorkomen, de airco uit moeten zetten. We zitten alleen maar, ik hoef niet eens gas te geven (thank God voor cruise control) en we hebben al een natte rug!
Gelukkig mogen we na zo’n 10 mile de airco weer aan doen, die vanaf dat moment weer volop staat te blazen.

Aangekomen in Phoenix, kunnen we zo aansluiten in de … ja hoor… file! Waarom wij altijd in alle grote steden aankomen in de spits, is me een raadsel!
Maar inmiddels zijn we weer helemaal gesettled in ons hotel en gaan we ons opmaken voor de laatste dag in de States!

Geplaatst door Sandrah op 9/27/2007 07:49:00 AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.