Dag 20: Phoenix en weer op weg naar huis

En dan ineens is de laatste dag weer aangebroken. We besluiten om het rustig aan te doen. De temperatuur stijgt vandaag naar zo’n 100 graden Fahrenheit, dus we zullen niet lekker in het zonnetje vertoeven. De uv stralen zijn hier ongekend sterk.

Wat doen we dan in zo’n geval? Nou, dan zoeken we een leuk winkelcentrum op. Shoppen doen we graag op dit moment, want de dollar staat zeer laag ten opzichte van de Euro en wij wanen ons in Walhalla… Eerst gaan we naar de REI. Dit is een outdoorwinkel waar we in Alaska diverse spullen hebben gekocht, die we tijdens de verhuizing net zo snel weer kwijtraakten. Vervolgens rijden we door naar een winkelcentrum opgezocht. We scoren nog wat leuke dingen en lunchen in een onvervalste diner.

Inmiddels is het alweer laat in de middag en gaan we terug naar het hotel. We pakken de koffers opnieuw in, maar we hebben zoveel nieuwe spullen gekocht, dat niet alles meer past. Gelukkig hebben we daar al rekening mee gehouden en hebben we een weekendtas extra gekocht. Tja, een lage dollar en de sales tijd…

Dan relaxen we nog even en gaan dan lekker eten. De wekker gaat vannacht om 03.30 uur, want we vliegen om 07.05 uur en we moeten natuurlijk 2 uur vooraf aanwezig zijn. Het licht gaat hier dus vroeg uit…

En ja hoor, om 03.30 uur gaat de wekker en om 04.10 uur zijn we op weg naar het vliegveld. Om deze tijd loopt het verkeer natuurlijk op rolletjes en rond 04.30 uur konden we achter aansluiten bij het inleverpunt van Hertz. De kilometerstand wordt gecontroleerd en daarna kunnen we met de shuttle op weg.
We checken in en gaan direct door de douane. We halen nog een kop koffie, sturen een smsje naar huis en lopen direct naar de gate. Onze vlucht vertrekt netjes op tijd, we hebben wel wat turbulentie onderweg, maar 20 minuten eerder dan gepland staan we weer met beide voeten aan de grond zetten in Atlanta.

Hier hebben we 3,5 uur de tijd voor de volgende vlucht. En vanwege het tijdverschil van 3 uur met Phoenix, is het inmiddels lunchtijd. Dus we gaan een hapje gaan eten en na opnieuw een kop koffie te hebben gehaald gaan we weer op weg naar onze gate. Ook de vlucht naar Amsterdam vertrekt op tijd. Met wederom redelijk veel turbulentie en weinig slaap landen we om 08.15 uur op Schiphol.

En wat is het hier koud! Gisteren was het in Phoenix uiteindelijk 104 graden Fahrenheit, vlak voor de landing is ons verteld dat het in Nederland 56 graden Fahrenheit is…

Geplaatst door Sandrah op 9/30/2007 09:03:00 AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.