Dag 0: De planning so far

dinsdag 8 april 2008

En als de autohuur een feit is, dan pas gaat het echte werk beginnen. Het plannen van de globale route. En als dan ook nog eindelijk de kaart van Canada voor de GPS wordt afgeleverd, wordt het dolle pret.

We starten vanuit Vancouver, dat is inmiddels voor iedereen duidelijk. Dat we daar eindigen ook. Maar daar tussenin hebben we 3 hele weken die nog gevuld moeten worden.

De eerste stop wordt Vancouver Island, te weten: Victoria, Tofino – vanwege het Pacific Rim National Park en van daaruit gaan we naar Port Hardy. Met de veerboot gaan we vervolgens op weg naar Prince Rupert, in het noorden van British Columbia. En dan… weten we het nog niet. Gaan we dieper British Columbia in? Of trekken we toch door Alberta? Want terug naar Jasper willen we zeker!

Wat we heel graag wilden, was een uitstapje maken naar de States. Tja, het land blijft toch trekken en de lage dollar helpt natuurlijk wel. Maar inmiddels hebben we besloten om toch in het Canadese te blijven. Sterker, we zullen niet eens in de buurt van de grens komen!

Maar zoals menigeen al weet van ons: niets ligt vast, alles ligt open. De route is slechts een houvast en zolang we maar op 27 september terug zijn op Vancouver International Airport, kan er nog van alles veranderen.

Zodra er weer iets nieuws te melden is, zullen we het laten weten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.