Dag 02: Boodschappen en op weg naar Sedona

Na een wat onrustige nacht, kan ik om 4.30 uur niet meer slapen. Ik blijf nog een uurtje doezelen en als ik het buiten langzaam licht zie worden, pak ik mijn laptop om het verslag van gisteren te schrijven. Ik denk dat Monique nog lekker onder zeil ligt, maar die begint zich al snel te roeren. Mooi! Want dan kan ik het licht aan doen. Niet dat ik het nodig heb, maar toch.

Ik schrijf het blog en gooi het meteen op internet. Daarna kijken we een tijdje naar een ochtendprogramma. Rond 8 uur gaan we ons ding doen en om 9 uur checken we uit. We hebben geen haast vandaag. De eindbestemming ligt op zo’n 2 uur rijden van Phoenix.

Als eerste rijden we naar Denny’s om te ontbijten. Tenslotte moeten we de dag goed beginnen, nietwaar? Na het ontbijt rijden we naar de eerste de beste Walmart Supercenter. We hopen dat we meteen een goeie cooler kunnen vinden. Die hebben we wel nodig in de hitte hier, want we drinken ongelooflijk veel. Helaas, ze hebben wel een aantal coolers, maar die zijn echt te klein. We gaan op weg naar een andere en komen onderweg een Target tegen. Hier scoren we de goeie en we rekenen snel af.

We rijden door naar de Walmart waar we naar op zoek waren om de rest van de boodschappen te doen. Alles gaat van een leien dakje, want in no-time zijn we klaar. We gaan nog even kijken bij de REI, een keten van alles wat maar met outdoor te maken heeft. We kopen hier nog wat vloeibare vitamine shots en gaan vervolgens op zoek naar koffie. We hebben wel een cappuccino verdiend!

Dan gaan we op weg naar Sedona. Op zo’n 30 mile van Phoenix komen we langs een outlet en we besluiten een pitstop te maken. We lopen wat rond, Monique koopt nog wat, maar we zijn niet ingesteld op winkelen en gaan dus al snel weer naar de auto.

De rit verloopt voorspoedig en het is lekker relaxt rijden. Netjes binnen de tijd rijden we Sedona binnen en voor we het weten staan we bij het hotel. Monique gaat inchecken en we relaxen wat op de kamer.

We besluiten bijtijds te gaan eten en dat wordt bij de Mexicaan. Hier hebben we 2 jaar geleden ook gegeten en het is daar overheerlijk!

Na het eten gaan we terug naar het hotel. Ik wil het blog schrijven en Monique heeft wat foto’s gemaakt. We proberen tevergeefs op internet te komen en voordat ik compleet gefrustreerd raak, gooi ik de laptop opzij. Morgen nog maar eens proberen.

3 reacties op Dag 02: Boodschappen en op weg naar Sedona

  1. Cora zegt:

    Terwijl ik naar (ivm slechte weer) naar het tennis zit té kijken, zag ik dat dag 2 ook al online staat. Heerlijk hoor, over jullie ‘ gekeutel’ té lezen. Kan niet wachten op het vervolg. Geniet ervan!

  2. Siemy zegt:

    Heerlijk om jullie verslag te lezen aan de ontbijttafel, ja omdat ik een dagje vrij ben hoor….normaal is dat de krant natuurlijk….maar dit is vele malen leuker….de fotos van de snelweg het landschap in zijn geweldig monique….gewoon jullie alledaagse bezigheden te lezen is verslavend……tot morgen maar weer……

  3. René zegt:

    Red Rock Scenic Byway: wat een weg; wat een plaatje! Da’s nog eens wat anders dan de Vaalserberg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.