Dag 21: De laatste echte vakantiedag

Vandaag sta ik wat eerder op. Om 9 uur ga ik mijn ding doen en Monique volgt niet veel later. Voordat we het weten zijn we zover om te gaan ontbijten. We besluiten om dat maar weer bij de Denny’s te doen. Onze serveerster daar is Rachel en Rachel is een dame op leeftijd. We liggen gestrekt om alle namen die we krijgen: girls, sweet peas, darlin’s, sweeties, sweety pies, en nog wat meer.

Als we klaar zijn, rijden we meteen door naar Starbucks voor een echte bak koffie. Dan rijden we door naar de REI, want Monique kwam er gisteravond achter dat ze de verkeerde regenbroek heeft meegenomen. Ze heeft alle kaartjes er al af getrokken, maar dat zou hier geen probleem moeten zijn.
We sluiten aan in de rij bij de klantenservice en in no-time is het geregeld. Broek is geruild en het maakt niet uit dat de kaartjes er niet meer aan zitten. Moet je in Nederland proberen, daar raken de winkeldames/heren meteen overstuur!

Dan rijden we naar een outlet hier niet ver vandaan. Ik wil nog even naar de Nike store en Monique wil nog langs Tommy Hilfiger. We kopen allebei wat we nog willen hebben en rijden dan terug naar Phoenix. Het is inmiddels tegen 14 uur en we moeten nog even kijken of de handschoenen voor Bianca te vinden zijn in het winkelcentrum waar ze te koop zouden zijn.
We rijden naar de sjiekste buurt in Phoenix en dus ook naar het sjiekste winkelcentrum in Phoenix. Via Saks 5th Avenue, waar ze o.a. Prada, Louis Vuitton, Jimmy Choos en Chanel verkopen – en nee, wij lopen hier snel door – gaan we naar buiten. Maar we kunnen de handschoenen niet vinden. Dat is niet zo heel vreemd, want we halen opnieuw de 100 graden Fahrenheit vandaag! Niet echt weer voor handschoenen.

Daarna zijn we het wel zat en we rijden terug naar het hotel. Monique gaat op onderzoek uit en komt terug met 2 bekers koffie van Starbucks! Dat smaakt goed.
Dan bedenk ik me ineens dat we nog moeten inchecken voor onze vlucht morgen. Ik start snel mijn laptop op en ja hoor, Delta heeft ons al gemaild dat het tijd is. Ik zoek snel het reserveringsnummer op wat ik nodig heb en met koffie lopen we naar de lobby. Hier kunnen we inchecken en meteen onze boardingpassen printen.

We gaan weer terug naar de kamer en we relaxen wat. Het is echt het einde van de vakantie, want we hebben niet veel zin meer om nog iets te doen. Straks nog even lekker eten en dan gaan we ons opmaken voor de lange trip naar huis.

2 reacties op Dag 21: De laatste echte vakantiedag

  1. Truus en Leo zegt:

    Geweldig dames, wat een mooie verhalen en foto’s, genoten vanuit Zuid Spanje. Goeie reis naar Nederland.

  2. Siemy zegt:

    zo meiden…….nu de lange weg terug naar huis….en wat heerlijk om in zo’n sjiek winkelcentrum te winkelen….zou wat voor mij zijn……hoop dat jullie goeie vlucht hebben en bedankt voor de verhalen en de foto’s…see you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.