Dag 05: Op weg naar Glacier National Park

Posted on 9 september 2011 door Sandrah

Het is weer 6.30 uur als ik op sta. Monique blijft nog wat doezelen, terwijl ik al aan de slag ga. We slaan de koffie over, want in dit hotel hebben we ontbijt.
Om ongeveer 7.15 uur gaan we naar beneden. We brengen eerst alle spullen naar de auto, zodat we straks niet meer terug hoeven naar de kamer. We lopen naar het ontbijtbuffet en nemen wat te eten. Het is niet erg uitgebreid, maar de magen zijn weer even gevuld.

Als eerste zoeken we een Walmart op. We willen even kijken voor een klein speakertje voor de iPod. Ik zie het niet zitten om de lange ritten te maken zonder muziek. We kletsen wat af onderweg, maar na een paar uur ben je wel een beetje uitgekletst. En het is gewoon lekker om muziek aan te hebben.

We vinden een speakertje van Philips (kan nooit slecht zijn) en een 12-volt lader. We rekenen af en gaan terug naar de auto, waar we als eerste de speaker uitproberen. Die doet het niet, maar dan zie ik dat ie batterijen nodig heeft. Natuurlijk zijn het niet de batterijen die we al hebben, dus gaan we weer naar binnen om nieuwe batterijen te kopen. Dan doet ie het wel en voor zo’n klein speakertje (hij past in je broekzak) geeft ie best een leuk geluid.

Hierna gaan we op weg naar onze volgende stek voor de komende dagen, Kalispell in Montana. Via de I90 gaat het redelijk snel. Zodra we Spokane uit zijn, kunnen we de snelheid opschroeven naar 75 mijl per uur, ongeveer 130 kilometer per uur. Zo nu en dan heb ik ruzie met een stel slakken die voor me rijden. En dat terwijl ik me echt netjes aan de snelheid hou!

Na een paar uur maken we een pitstop bij een rustplaats. We eten wat en zitten lekker in het zonnetje om ons heen te kijken. Daarna gaan we snel verder, want we hoeven niet zo lang meer.
Zodra we Montana inrijden, gaat de klok een uur vooruit, dus het is ineens 14.45 uur als we bij het hotel aankomen. We gaan vast inchecken, maar de kamer is nog niet klaar. We besluiten om een Starbucks op te zoeken en daar even te relaxen. Daarna gaan we nog wat andere winkels in, kopen een paar t-shirts en gaan dan naar de Petco, een grote dierenwinkel. We willen een nieuwe halsband voor Sadie en we kunnen in Nederland niet de juiste vinden. Als we binnen stappen, zie ik een trimsalon waar een dame de nagels van een hond staat te lakken! Ik begrijp niet dat mensen hun hond dat aan willen doen. Valt ook dit niet onder dierenmishandeling?!

Dan is eindelijk het uur ruimschoots voorbij en rijden we terug naar het hotel. De kamer is nu wel gereed en we krijgen direct de sleutel. Op de kamer relaxen we wat en ik gooi het verslag van gisteren op het blog. Dan is het tijd om een restaurant op te zoeken. We eten lekker en daarna gaan we nog even naar de Walmart. We willen morgen wat hikes gaan doen en moeten wat snelvoer bij ons hebben, dus we maken ons eigen trailmix met verschillende pinda’s en m&m’s.

Helaas vandaag geen foto’s. De interstate is niet zo bijzonder, maar we maken het goed!

Een reactie op Dag 05: Op weg naar Glacier National Park

 1. Sandrah zegt:

  joan zegt:

  9 september 2011 om 8:33 PM (bewerken)

  Hallo Girls,we zijn er ook weer en Ik ben weer helemaal bij.
  Monique mooie foto’s weer en vooral die BOMEN hihihihi
  San ik geniet altijd van je verslag
  groetjes Joan

  Beantwoorden

  wim de heus zegt:

  9 september 2011 om 11:29 PM (bewerken)

  hallo meisjes, leuke verhaaltjes weer!
  en prachtige fotooos
  doen jullie wel voorzichtig tot gauw………….doei
  pa en ma

  Beantwoorden

  Bianca Lazoe zegt:

  10 september 2011 om 4:17 AM (bewerken)

  Hee meiden! Mooie verslagen weer, moest wel ff zoeken hihi.
  Monique je doet me verbazen door steeds zo vroeg en vrijwillig je bed uit te zijn!
  Geniet lekker en have fun.

  Groetjes Bianca

  Beantwoorden

  René zegt:

  11 september 2011 om 7:46 PM (bewerken)

  Dames die hun eigen nagels lakken snap ik ook al niet helemaal. Heb niet zoveel met nagellak: dat zal duidelijk zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.