Dag 19: Scottsdale, here we come!

Posted on 23 september 2011 door Sandrah

De drank ging er goed in gisteravond en we hebben allebei wat moeite met wakker worden. Rond 8.15 uur denkt de huishoudelijke dienst dat we al weg zijn! Helaas voor hen, zijn we nog lang niet zover.

Rond 8.45 uur sta ik toch maar op. We willen rustig aan doen vandaag, maar het helpt wel om redelijk op tijd te vertrekken. We doen ons ding, ruimen al van alles op en skypen dan nog wat met onze pa en ma.
Rond 10 uur zijn we helemaal klaar en brengen we de spullen alvast naar de auto. Daarna ga ik uitchecken, maar er staat zo’n lange rij dat ik de “sleutels” maar in een bak gooi en de uiteindelijke rekening wel via mail zie verschijnen.
We lopen naar de bakkerij en halen daar alvast iets te eten voor onderweg. Dan blijkt dat Monique nog niet is uitgewinkeld en nog iets op het oog heeft. Gelukkig zijn de winkels net open en is het nog lekker rustig.

Dan halen we nog een kop koffie en lopen terug naar de parkeergarage. We rijden weg en voor we het weten zitten we op de snelweg richting Phoenix. Het is druk en ik rij langzamer dan ik mag op dit stuk. Godzijdank! Want ineens doemt een rij stilstaande auto’s voor ons op. Ik hoor Monique een kreet slaken van schrik en sta letterlijk boven op de rem! De auto protesteert verschrikkelijk, maar we staan net op tijd stil… We hebben allebei geen remlichten gezien en we weten inmiddels dat het met de staat van auto’s niet altijd even best gesteld is. Gelukkig loopt alles goed af en gebeurt er verder niets.

De rest van de rit gaat rustig voorbij. We rijden over de nieuwe brug bij de Hooverdam, wat een hoop gedoe scheelt en voor we het weten rijden we Arizona weer binnen. De mijlen schieten voorbij en ineens doemt Phoenix voor ons op. We draaien de ring (101) op en rijden nog zo’n 20 mijl door naar Scottsdale. Zonder problemen vinden we het resort, parkeren en halen de spullen uit de auto. We gaan naar de lobby en daar lopen een stel irritante kinderen rond! Verschrikkelijk, wat lopen die kinderen te schreeuwen. Gelukkig gaan ze al snel weg en worden wij snel ingecheckt. De kamer is prima en we relaxen wat.

Na een tijdje gaan we op zoek naar een wasserette, maar kunnen er geen vinden die nog open is. Dus besluiten we de was te laten voor wat ie is en een hapje te gaan eten. De was doen we morgenochtend wel, dan hebben we waarschijnlijk meer geluk!

Vandaag geen foto’s meer, de rit van Las Vegas naar Phoenix is zo ongelooflijk saai, dat wil je niet geloven…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.