Dag 20: Een lui dagje in Scottsdale

Posted on 23 september 2011 door Sandrah

Nu we bijna aan het einde van onze vakantie zijn, worden we steeds luier. Maar hier mag het ook. We doen ‘s ochtends lekker rustig aan en pas rond 10.30 uur lopen we de deur uit. Het is dan al bloedheet, maar we moeten op zoek naar een wasserette en die vinden we na een tijdje. Wel op een iets ander adres dan Jack zegt.

We gooien 2 machines vol en dan zegt Monique niet genoeg kwartjes te hebben, dus ik loop op mijn dooie akkertje naar Kmart om daar 20 dollar te pinnen. Ik koop meteen maar 2 flessen water, want ook in de wasserette is het niet te harden, zo heet.

Na ruim een uur is alles weer schoon en gaan we op zoek naar een plek om te lunchen. We besluiten om naar de Subway te gaan voor een lekker broodje. Als we onderweg zijn, zien we een politieauto rijden van de Phoenix Police Department. Niet zo heel vreemd, want die zien we wel vaker rijden, maar het teken dat deze auto “out of service” is, werkt wel een beetje op onze lachspieren!

De jongen die ons helpt bij Subway, raakt helemaal in de war als hij hoort waar we vandaan komen. Maar we hebben een leuk gesprek. Dan blijkt ook nog dat het apparaat voor de creditcard niet werkt en krijgen we nog 2 lekkere koekjes kado!

Nadat we gegeten hebben, gaan we naar de REI, onze vaste stopplaats in iedere grote stad. We zijn nog op zoek naar een paar spullen, maar kunnen het hier (nog) niet krijgen. Daarna rijden we naar een groot winkelcentrum, want ik wil nog wat kopen. Die vind ik ook en dan vinden we het wel mooi geweest. We hebben het heet, willen dringend iets drinken en we willen een duik in het zwembad!

We rijden terug naar het resort, gaan naar de kamer en kleden ons om. Daarna nemen we een duik in het, jawel, verwarmde zwembad. Een verwarmd zwembad heb je namelijk wel nodig als het 40+ graden is!!
Als we al een tijdje in het water liggen te poedelen, raken we in gesprek met een dame uit Seattle. Erg leuk, maar na een tijdje wordt zelfs het verwarmde water koud, dus we gaan eruit. We drogen wat op en gaan dan terug naar de kamer. Daar kleden we ons om en dan gaan we naar Outback Steakhouse voor een heerlijke Alice Springs Chicken!

Een reactie op Dag 20: Een lui dagje in Scottsdale

 1. Sandrah zegt:

  pa en ma zegt:

  23 september 2011 om 4:06 PM (bewerken)

  halloooooooooooooooooo!!!!!!!!!
  wat is dat voor een flauwekul een verwarmd zwembad!!
  nou dan nemen jullie maar een lekkere ijscoupe hiha
  en lekker ontspannen die laatste dagen en dan naar huis
  we verlangen naar jullie, tot zondag. pa en ma.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.