Dag 20: We shoppen nog wat meer en maken ons op voor de lange reis naar huis

We hebben besloten om vandaag nog alles uit de dag te halen en zijn een stuk eerder op pad dan gisteren. Als eerste gaan we naar Grand Lux Cafe voor ontbijt. Dat smaakt weer overheerlijk en dan gaan we weer op pad.

Al een paar dagen krijg ik in de auto de melding dat de olie moet worden ververst. Normaal gesproken doe ik daar niets mee, maar nu krijg ik de melding dat er 0% olie is. We besluiten dan toch maar om naar Hertz te rijden bij het vliegveld. We hebben geen zin in schade. En het ligt toch op de route naar de Petsmart.

Hertz is zo gevonden, maar hier staan zo ongeveer de enige parkeerautomaten waar cash geld ingegooid moet worden en dat hebben we niet. Op de gok laten we de auto achter en lopen het vliegveld in. Ook hier hoef je je niet te vervelen, want er zijn gokautomaten genoeg!

Bij de Hertz balie leg ik uit wat er aan de hand is en de dame loopt naar achter om te overleggen. Als ze terugkomt, zegt ze dat we gewoon door kunnen rijden tot we de auto komen inleveren. Ik heb gezegd dat we de auto de volgende dag sowieso in komen leveren, maar zij heeft het zelfs over volgende week! Volgens mij is de motor dan allang aan gort, maar wie ben ik.

We rijden naar de Petsmart, want hondenkind Sadie moet natuurlijk wel een kadootje krijgen als we thuis komen. Ook kopen we een nieuwe penning en ik ben in een goede bui, dus doneer ik ook nog 10 dollar aan het plaatselijke asiel. Daar word ik hartelijk voor bedankt.

Dan rijden we naar de Fry’s, een megagrote Electronicawinkel, dwalen wat rond, zien veel mooie en leuke gadgets, maar kopen niets. Ik kijk nog of ze een navigatiesysteem van Garmin hebben met een kaart van Europa en Amerika, maar helaas. Die hebben ze ook niet.
Als we zijn uitgekeken, rijden we naar de Fashion Show Mall. Hier wil ik al jaren kijken, maar we zijn er nog nooit geweest.

We stellen Jack weer in en rijden er naar toe. We parkeren in een van de immens grote parkeergarages en lopen de mall binnen. We kijken onze ogen uit! De mall is groter dan groot! Ongelooflijk!

Omdat we eigenlijk niet zo goed weten waar we naar op zoek zijn, beginnen we maar een beetje te lopen. We wandelen bij de Microsoft Store naar binnen, zien de enorme rijen voor iPhone 6 bij de Apple Store en dan spot ik de Michael Kors store! Daar kan ik niet voorbij lopen. Ik heb mijn zinnen gezet op een tas, maar als ik de prijs zie, haak ik direct af. Dit jaar maar even niet.

Een zeer vriendelijke verkoopster komt vragen of ze mij kan helpen, maar nee, ik kijk gewoon even rond. Dan spot ik de portemonnee waar ik al jaren naar op zoek ben. Groot genoeg voor voldoende pasjes, maar niet het opzichtige waar de Amerikanen zo gek op zijn.
Ik pak de portemonnee en loop naar de kassa waar dezelfde verkoopster staat. Ze zegt dat ik precies wist waar ik naar op zoek was op het moment dat ik het zag! Nou, dat klopt wel.
Ze probeert de rits, maar volgens haar gaat die niet soepel open. Ze pakt een paar andere en laat mij kiezen welke het beste opent. Ik reken af en loop blij de winkel uit met dit kadootje voor mezelf!

Deze mall is zo groot en voordat we ook maar een kwart hebben gezien, zijn we er wel klaar mee. E hebben geen zin meer, de voeten doen zeer, dus we besluiten om terug naar het hotel te gaan. Daar aangekomen halen we de laatste spullen uit de auto, zodat we alles weer kunnen inpakken. Het is ongelooflijk hoeveel zooi je in een paar weken opspaart in de auto!

Terug op de kamer gaan we de koffers opnieuw inpakken, zodat alles weer past. Dan zie ik ook dat ik 2 dezelfde shirts heb gekocht. Monique heeft dus geluk, want ik geef een van de shirts meteen aan haar. Tot aan de zware hiking boots kan alles weer in de koffer, zonder dat de koffers te zwaar zijn, dus we kunnen morgen met een gerust hart vertrekken.

We relaxen nog wat en gaan bijtijds eten. We gaan weer naar Grand Cafe Lux. We kunnen hier lekker eten, dus de keuze is makkelijk.
Terugkomend op de kamer, pakken we de laatste spullen in (lees: de tablets) en duiken op tijd ons mandje in. Morgen hebben we weer een lange dag voor de boeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.