Dag 22: Nog een dag R&R

Ook vandaag staat er niet veel op het programma. Het is onze laatste echte vakantiedag en die gaan we zeker niet vol gooien. Wel willen we nog wat R&R, oftewel Rest & Relaxation.

Als eerste gaan we natuurlijk ontbijten. Vandaag gaan we naar Butters Pancakes & Café. Het ontbijt is hier ook lekker, maar ik kies de verkeerde pancakes. Die komen met een laag vanilla achtige saus en dat vind ik teveel. Ik proef alleen nog maar de saus. Volgende keer maar weer de gewone pancakes bestellen.

Nadat we alles hebben opgegeten, rijden we nog naar een outlet iets buiten Phoenix. Maar dit is duidelijk een outlet waar de winkeliers vertrokken zijn. Er staat ongelooflijk veel leeg hier en wat er zit, interesseert ons niet echt.

We besluiten dus maar snel weg te gaan en nog een REI te zoeken. Ik heb nog wat hardloopspullen nodig, die ik hier hoop te vinden.

Eerst rijden we naar een adres waar helemaal geen winkel van REI zit. Gelukkig is er nog een in de omgeving van Phoenix en we denken daar snel naar toe te rijden.
Dat snel kunnen we vergeten. Het is ongelooflijk druk op de weg en we komen regelmatig in langzaamrijdend verkeer terecht.

Maar eindelijk komt de REI in zicht. Ik koop snel nog wat spullen en dan springen we de auto weer in. We hebben nu alleen nog maar zin in het zwembad, dus we rijden snel terug naar het resort.
Daar aangekomen haalt Monique snel een broodje in het winkeltje, terwijl ik naar ons pleintje rij.

Als we de lunch op hebben, gaan we nog een paar uur zwemmen en genieten van het heerlijke weer. Want dat gaan we missen als we teruggaan. We hebben al gehoord dat het koud en nat is in Nederland.

Na een paar uur gaan we terug naar de kamer. We drinken nog een bak koffie en gaan dan de koffers alvast inpakken. Dan hoeven we dat straks niet meer te doen.

Dan is het tijd voor ons laatste avondmaal in Scottsdale. We gaan eten bij Veneto Trattoria, het Venetiaanse restaurant waar we vorig jaar ook hebben gegeten.

Daarna gaan we weer terug naar het hotel. We relaxen nog wat en gaan dan pitten. Morgen hebben we een lange, lange dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.