Dag 1: Inpakken en wegwezen

Toen we een paar maanden geleden volop aan het plannen waren, bedachten we dat we wel heel vroeg op het vliegveld moesten zijn. De vertrektijd van onze vlucht stond al om 8.20 uur. Nou is het niet zo dat we nooit vroeg vertrekken, maar het leek ons dit keer wel lekker om de nacht daarvoor op het vliegveld te overnachten. Dat zou de volgende dag een hoop tijd schelen.

In dit geval bleken we een vooruitziende blik te hebben, want inmiddels weten we allemaal dat Schiphol met nogal wat problemen te kampen heeft. Dus waren we maar al te blij dat we die overnachting hadden, ook toen we Schiphol ons liet weten dat we vanaf 4.30 uur welkom waren!

Eerder in de week hebben we alle gegevens die de Amerikaanse overheid van ons wil hebben geupload via FlightReady en vanmorgen hebben we online ingecheckt. We zijn letterlijk FlightReady!

Dus vertrekken we in de middag naar ons hotel op Schiphol, CitizenM. Bij de vertrekhal worden we uit de auto gegooid en we nemen afscheid. Het laatste stukje lopen we wel. We zien dat het wel druk is, maar de ellenlange rijen zien we gelukkig niet. Bij het hotel zijn we niet de enigen die inchecken. Daar is het nl. ook druk.

Voordat we het weten, hebben we de sleutel en gaan we onze spullen droppen. Daarna lopen we terug naar het vliegveld om wat te drinken en te eten. Maar terwijl we wat drinken, besluiten we om in het hotel wat te eten. Veel is al dicht (of niet meer open) op het Plaza en wat er open is, trekt ons niet zo. Dus lopen we na een tijdje weer terug.

In het hotel gaan we een drankje doen aan de bar. We kletsen wat met de internationale bediening en bestellen na een tijdje ook nog wat te eten. Daarna gaan we vrij snel naar boven. In verband met mogelijke drukte heeft Monique besloten dat we morgen om 3.30 uur opstaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.