Dag 16: What happens in Vegas…. Stays in Vegas!

Ja hoor, we kunnen er geen genoeg van krijgen, dus we zijn weer terug in Vegas! En weer terug op de oorspronkelijke route. En 3x raden in welk hotel we zitten? Inderdaad, het Monte Carlo!

We rijden op een mooie tijd weg uit Death Valley. Niet zo vroeg, maar gewoon een mooie tijd. na ongeveer een uurtje rijden, komen we aan in Beatty, waar we in 2001 als eerste tankten en een ijsje gingen halen vanwege de vreselijke hitte! Nooit vergeten we de vraag van het meisje achter de counter “hoeveel bolletjes? Drie?”. Waarop we allebei een beker vol met ijs kregen waar 4 mensen gerust van kunnen eten!

Ook deze ‘oase’ is niet meer wat het is geweest. Er is een compleet dorp gebouwd! En dat is ook exact de reden dat we per ongeluk op weg gaan naar Reno in plaats van Vegas! We zijn compleet de weg kwijt… Letterlijk en figuurlijk!
Helaas komen we hier pas na een uur rijden achter, dus moeten we dat hele slaapverwekkende eind weer terugrijden.

Ietsiepietsie later dan gepland komen we weer aan in Las Vegas, opnieuw ingecheckt, spullen achtergelaten in het hotel en op pad. We gaan om 3 uur gaan lopen en komen om 8 uur totaal uitgeput terug in het hotel! Je begrijpt het al… Ook vandaag geen show! Wat we wel hebben gedaan? Nou, de Strip afgelopen! Da’s alles, meer niet. Maar ja, het duurt af en toe al een kwartier eer je eindelijk een hotel voorbij bent!

Teruggekomen in het hotel zijn we eerst naar de kamer gegaan om even de voetjes te koelen in het bad! Dat was hard nodig. Dan gaan we lekker eten in het Italiaanse restaurant van het hotel en daarna gaan we op weg naar het Bellagio.
Het Bellagio heeft een waterorgel waar je stil van wordt. Zo mooi hoe ze dit hebben gedaan. Hier staan we zeker een half uur te kijken naar het waterspektakel en dan gaan we langzaamaan (het ging gewoon niet harder) terug naar het hotel. We kunnen Vegas natuurlijk niet verlaten zonder wat geld te vergokken. Maar wat een teleurstelling! Ze hebben alle automaten vervangen! In geen enkele automaat kun je nog een kwartje gooien… En er komt ook helemaal geen geld meer uit! Je krijgt een voucher en dan moet je dat gaan incasseren bij de kas! Geen lol meer aan! Dus jagen we onze winst er ook maar door heen…

Geplaatst door Sandrah op 9/27/2007 03:39:00 AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.