Dag 21: Onze laatste dag in Scottsdale

Posted on 24 september 2011 door Sandrah

En dan ineens breekt de laatste dag van de vakantie aan. Okee, we hebben morgen nog, maar dat is een reisdag, stukken minder dan een dag waarop je nog van alles kunt doen wat je wilt!

Ook vanmorgen zijn we lui en pas rond 10.15 uur lopen we de deur uit om te gaan ontbijten. Monique vraagt of we eerst moeten inchecken en laat ik daar nou nooit meer aan gedacht hebben!
Maar het is nog te vroeg, dus we gaan op zoek naar eten.

Het ontbijt smaakt prima, de koffie minder, en daarna gaan we eerst naar een Petco. We willen een nieuwe halsband voor Sadie en in Nederland kunnen we de goede niet vinden.
Maar ook bij Petco hebben ze niet wat wij zoeken, dus na deze winkel besluiten we eerst terug te gaan naar het hotel. Even kijken of we inmiddels kunnen inchecken. Helaas, ook nu heb ik nog geen bericht van Delta.

We besluiten om dan eerst alles op ons lijstje af te werken. Stoelen liggen toch al definitief vast, dus we kunnen ook aan het eind van de middag inchecken.

We struinen nog wat rond in onze favorieten winkels, kopen hier en daar nog wat en dan ineens zijn we het spuugzat. We rijden naar de eerste de beste Petsmart, die erg verstopt zit, want zelfs met Jack’s hulp kunnen we ‘m niet vinden. Maar net als we het willen opgeven, rijden we er zowat tegenaan. En ja hoor, we vinden hier de juiste halsband!

Dan gaan we snel tanken, want ik rij ernstig op de reserve en ik moet morgen nog wel naar het vliegveld kunnen komen. We gooien de tank nog maar eens vol voor 10 dollar en dan kunnen we eindelijk terug naar het hotel. Het is klaar!

Bij het hotel gaan we eerst de paspoorten ophalen en dan gaan we richting het businesscenter. Daar aangekomen kan ik niet in mijn mail komen. In eerste instantie denk ik dat Google plat ligt, maar als Monique mijn pas van Delta gaat halen, kom ik erachter dat de internet verbinding eruit ligt. Ik volg Monique naar boven en dan gaan we eerst die welverdiende duik in het zwembad nemen!

Na een tijdje gaan we op weg om wat te eten. Maar eerst gaan we een nieuwe poging wagen om in te checken. En hoera! Het lukt nog ook! Dan is inmiddels echt de laatste avond aangebroken en rijden we naar een van onze favoriete restaurants.

Als we terugkomen, pakken we de koffers weer in. Ongelooflijk wat een zooi we opsparen in die paar weken! Maar alles past weer en we blijven verbazingwekkend ook nog onder het toegestane gewicht! Daar is Delta namelijk heel streng in. Strikt 23 kilo max. mag per koffer mee. Kom je er over heen, prima! Maar dan moet je dik bijbetalen.
We zullen morgen zien of we echt zoveel ruimte over hebben…

Een reactie op Dag 21: Onze laatste dag in Scottsdale

 1. Sandrah zegt:

  Cora zegt:

  24 september 2011 om 10:26 AM (bewerken)

  Jeetje, zit het er zomaar al weer op. Fijne vlucht naar huis.

  Beantwoorden

  Loes zegt:

  25 september 2011 om 4:06 PM (bewerken)

  Ahhhh, echt he….wat gaat dat snel!!! Ik heb echt genoten van jullie machtig mooie foto’s en reisverslag….Nou, welkom thuis dan maar weer…ben heel benieuwd hoe het met Sadie gegaan is……Bedankt meiden…op naar de volgende keer!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.