Dag 02: De auto, de boottrip en Victoria op Vancouver Island

maandag 8 september 2008

En ja hoor, als je zo vroeg op je bed ligt, dan kun je er natuurlijk donder op zeggen dat je ook verdomd vroeg weer wakker bent! Dus vannacht om kwart over 3: Hello world! Klaarwakker! En ik niet alleen, want even later klinkt er wat gebrom uit het andere bed! Ook nu is het natuurlijk direct gezellig, want we hebben de grootste lol. Waarom?! Geen flauw idee!!!

Nadat we een tijdje wakker liggen, zetten we de tv maar aan. waar we een tijdje naar liggen te kijken. Als het programma is afgelopen, proberen we toch nog wat te slapen en godzijdank lukt dat.

Na het ontbijt checken we uit en lopen we naar Hertz om de auto op te halen. Die staat natuurlijk al helemaal klaar en dit jaar is het een grijze Chevy Trailblazer! Bouwjaar 2008. En hij rijdt als een zonnetje! Echt waar, je hoort de motor bijna niet, want de mensen blijven op hun dooie akkertje voor de auto lopen…

Hierna gaan we op weg naar de ferry die ons naar Vancouver Island zal varen. Natuurlijk zijn we veel te vroeg, want de reservering staat voor 12 uur, maar om 10.30 uur zijn we al bij de incheckbalie!

Gelukkig kunnen we de reservering omzetten en mee met de boot van 11.00 uur. We gaan lekker in het zonnetje zitten op het achterdek met een temperatuur van ongeveer 25 graden
Na zo’n anderhalf uur komen we aan in Swartz Bay en rijden we direct door naar Victoria. Gek genoeg hadden we allebei het idee dat het hier niet zo druk zou zijn, maar niets is minder waar! Het is hier stervensdruk! Maar wel gezellig. We zitten in een leuk hotel, vlakbij de haven. We kijken wat rond in Victoria wat erg Engels aan doet.

We zitten een tijdje bij de haven, kijken naar de bootjes en de watervliegtuigjes die af en aan vliegen, we liggen in het gras bij Town Hall, het lokale gemeentehuis, winkelen wat en doen lekker rustig aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.