Dag 22: De laatste dag

Ook vandaag doen we rustig aan. Voordat we de kamer verlaten, ruimen we weer een en ander op, dat scheelt straks weer.

We zijn zo laat dat we besluiten om bij de Starbucks snel iets te eten. In een uitgebreid ontbijt hebben we geen zin meer. Na afgerekend te hebben, gaan we op het terras genieten van het zonnetje. Gelukkig staat er wel wat wind, want anders was het niet uit te houden.
Als we naar de auto lopen, bespreken we waar we naar toe gaan. We maken altijd een pitstop bij de dierenwinkel voor nieuwe naamtags voor Sadie. Die raakt ze namelijk nog wel eens kwijt. Ook willen we nog naar de REI en er is hier in de omgeving ook een nieuw winkelcentrum geopend. Daar gaan we ook naar toe.

We stappen weer in de auto en kijken wat het dichtstbij ligt. Dat is de REI, dus we gaan eerst kijken of er nog iets van onze gading is.

Dat valt tegen. We zien dat we eigenlijk te laat in het seizoen zijn. De nieuwe collectie skikleding ligt al volop in de winkel. Aangezien we niet skiën, zijn we snel weer klaar. We rijden naar het nieuwe winkelcentrum en lopen daar wat rond. Maar allebei vinden we niet meer echt wat we zoeken. Dus na een tijdje geven we het op en besluiten in het Foodcourt te gaan lunchen.

Dat lukt goed. Het duurt even, maar dan hebben we allebei een heerlijk, en, jawel, gezond broodje. Nog een lekker drankje erbij en we kunnen er weer tegen aan.
Als laatste rijden we naar de Petco, waar we weer een nieuwe penning voor Sadie laten maken. Bij het afrekenen, doe ik meteen nog een donatie voor het lokale dierenasiel, waar ik uitbundig voor bedankt word.

Hierna zijn we wel klaar en we gaan terug naar het hotel. Daar aangekomen halen we de laatste spullen uit de auto en pakken alles in wat niet meer nodig is. Dan relaxen we nog wat met tv en internet.

Rond zes uur gaan we op weg naar het restaurant dat Monique heeft gevonden. Alleen daar waar het restaurant gevestigd moet zijn, is het compleet donker. We rijden dus maar door, terwijl Monique een ander restaurant zoekt. Dat wordt een Italiaan. Immens groot, maar wel erg lekker.

Terug relaxen we weer een tijdje, maar met de lange reisdag in het vooruitzicht, besluiten we vooral om het niet te laat te maken.